antalya-gece-goruslu-kamera_685_1519892921.jpg

Antalya Gece Görüşlü Kamera

Antalya Gece Görüşlü Kamera
 Sıradan kamera sistemlerinden farklı olan Antalya gece görüşlü kamera sistemleri birçok özelliklere sahip olması sayesinde en çok tercih edilen güvenlik sistemleri arasında yer almaktadır. Ekonomik yapıda olması ve fiyat tarifesi bakımından diğer kamera sistemlerinden hemen hemen eşdeğer olması gibi özelliklere sahip olan gece görüşlü kamera sistemi sayesinde araç plaka numarası kusursuz bir şekilde alınabildiği gibi, birey ve araç profili konusunda da gece görüşlü kamera sistemi kusursuz olarak işlev görmektedir.

Gece Görüşlü Kamera Nedir?
 İsminden de anlaşılacağı üzere gece saatlerinde de aktif olabilen Antalya gece görüşlü kamera sistemi, yüksek çözünürlük özelliğine sahip olan, araç plaka numarası ve birey yüz profilini problemsiz olarak sisteme kaydetme özelliğine sahip olan özel tasarım ve özel üretimli olan kamera sistemleridir.

Gece Görüşlü Kamera Özellikleri İse Şunlardır;

- Parlaklık Yok Etme Özelliğine Sahip

- Başlıca özelliklerinden biri Antalya gece görüşlü kamera sistemi parlaklık yok etme özelliği olan gece görüşlü kamera sistemi, bu sayede gece saatinde araç farlarından kaynaklı olabilen ışık parlaklığını ortadan kaldırarak, bu sayede araç plaka numarası ve birey yüz profili doğrudan teşhis etmektedir.

- Olumsuz Hava Şartlarından Etkilenmez

- Gece görüşlü kamera sistemi başlıca özelliklerinden biri de, gece saatinde oluşabilen kar, dolu, tipi, yağmur, rüzgar gibi olumsuz hava koşullarından etkilenmemesidir. Kaliteli malzemeden üretilmesi sayesinde gece görüşü kamera sistemi uzun yıllar boyunca güvenle kullanılabilmektedir.

Gece Görüşlü Kamera Nerede Kullanılmaktadır?
 
Oldukça geniş bir kullanım alanına da sahip olan Antalya gece görüşlü kamera sistemi toplu konut alanlarında, akaryakıt istasyonlarında, otoparklarda, araç içerisinde kullanılabilmektedir. Ekonomik ve oldukça kolay kullanıma sahip olan gece görüşlü kamera sistemi sayesinde araç güvenliği maksimum düzeyde sağlanmaktadır.

 Gece Görüşlü Kamera Nereden Ve Nasıl Satın Alınmaktadır?
 
Gece görüşlü kamera satın almak istediğinizde Antalya gece görüşlü kamera sistemi satış firmaları veya firma web siteleri üzerinden sipariş verebilir ve ödemenizi tercihiniz doğrultusunda kredi kartınız üzerinden veya nakit olarak yapabilmektesiniz. Ayrıca, kredi kartı üzerinden taksitle de satın alabileceğiniz gece görüşlü kamera sistemi sayesinde can ve mal güvenliğinizi maksimum düzeyde sağlayabilmektesiniz.