1523436052-antalya-akilli-ev-sistemleri_740_1523436052.png

Antalya Akıllı Ev Sistemleri

Antalya Akıllı Ev Sistemleri
Günümüzde evlerimizin olmazsa olmazı haline gelmiş olan, lüks algısından çıkmayı başarmış akıllı ev sistemleri, güncel teknolojinin gelişmesi ile artık her evin inşaat aşamasında montajı yapılmaktadır. Çok geniş kablolama ve hassasiyeti yüksek cihazlar olduğu için montaj ve tedarik firması seçerken iki kere düşünmek gereklidir. Antalya Akıllı Ev sistemlerinde lider haline gelmiş firmamız her istek ve beklentiye cevap vermeyi başarabilmiş deneyimli bir firmadır.

Antalya Akıllı Ev Sistemleri Seçenekleri Nelerdir?
Geniş ölçekli güvenlik, kameralandırma, uzaktan yönetim, kontrol sistemleri, yangın önleme-algılama gibi tesisatları bulunan ve sistemin uygulanacağı alana yayılan büyük ölçekli sistemlerden, kapı kamera, ses kontrol, ışıklandırma, perde sistemleri gibi daha ufak ölçekli sistemlere kadar her türlü sistemin montajından hazır hale getirilip testlerinin yapılmasına kadar firmamız yanınızdadır. Müşterinin ihtiyacına uygun sistem seçimi yaparak ve kurulum kalitesini koruyarak Antalya Akıllı Ev Sistemleri firmaları arasında bir numara olmayı başarmıştır.  Montajın ister inşaat aşamasındayken isterseniz de hazır bulunan alana kurulmasın da aynı kalitede montaj ve sağlamlık sağlamamız ile şu anki bulunduğumuz yere gelmiş bulunuyoruz. Sistemlerin sadece kurulumları değil zaman ile eskiyen ekipmanlarının değiştirilmesi, yedek parça tedariki, kullanımı konusunda destek alınması kadar her zaman yanınızdayız. Oluşturduğumuz geniş depomuz ile kurulan sistem için her zaman yedek parça ve ekipman bulundurarak, oluşabilecek herhangi bir arıza durumunda en kısa sürede müdahale edip günlük yaşamınızın aksamasına engel oluyoruz. Stok oluşturma hizmeti Antalya Akıllı Ev Sistemleri firmaları arasında sadece bizim oluşturduğumuz bir hizmettir.

Endüstriyel Sistemler
Daha büyük ölçekli kişi ve kurumlar için oluşturduğumuz çözümler de mevcuttur. Yangın algılama, güvenlik sistemleri, kameralandırma bunlardan sadece birkaçıdır. Sistemin kurulması tesisin veya binanın kullanımını engellememektedir. Günümüz teknolojisi ile sadece asgari kablolama gerekmektedir. Sadece saatler içinde ihtiyaç duyduğunuz sistemi kullanmaya başlayabilirsiniz. Kablosuz sistemlerin en b    üyük avantajı kurmuş olduğunuz sistemi siz nereye giderseniz oraya götürebilmenizdir.  Firmamızdan alacağınız yardım ile de montaj ve yeni yer için montaj hizmetleri sizin için en pratik çözümdür. Antalya Akıllı Ev Sistemlerinde bizi bir numara yapan bu tür sistemler ile hiç düşünmeden yer değiştirebilirsiniz.