antalya-personel-takip-sistemleri_826_1523437028.jpg

Antalya Personel Takip Sistemleri

Antalya Personel Takip Sistemleri
Firmaların kurumsallaşması, personel giriş çıkışlarının kontrol altına alınma isteği ve bir takım yasal nedenlerden dolayı personel giriş-çıkışlarını kayıt altında tutan bu sistem zaman içerisinde yaygınlaşmaya başlamıştır. Sistemin kurulumunun zahmetsiz olması ve takip ve istatistikler için ekstra bir işleme gerek duyulmaması bu sistemin yaygınlaşmasında en büyük nedenlerinden biridir. Antalya Otomatik Geçiş Sistemlerinde bizi bir numara yapan nedenlerden bahsetmemiz gerekirse sistemin yazılımının her firma için özelleştirilebilir olması ve istenilen bilginin kolay elde edilebilir olması en büyük sebeplerindendir.

Sistem Nasıl Çalışır?
Sistem sadece manyetik algılayıcı ekipmanın kapı gibi zorunlu geçiş alanlarından bir tanesine kurularak, geçiş sırasında alınmak istenilen istatistiğe katılımı zorunlu hale getirilmelidir. Sistem kurulduktan sonra dokümanın alınmak istendiği bilgisayara yazılım ve bağlantı sağlanır. Takip Sistemi ile birlikte gelen manyetik özellikli kart, akıllı pul, mark gibi kişiye özelleştirilen sistem personele dağıtılarak kullanım sağlanması yeterlidir. Zaman ile oluşan istatistikleri ekrandan takip ederek istenilen bilgiye ulaşıla bilinir.

Personel Takip Sistemi Avantajları Nelerdir?
Antalya Otomatik Geçiş Sistemleri arasında bir numara olma özelliği olan bu sistem ile çalışma saati kontrolü, ek ücret hesaplaması, yasal kanıt gerektiren bir durumda doküman, vardiyalı işlerde çalışan saat dengesi gibi birçok yararı vardır. Personel sayısının çok büyük rakamlara ulaştığı iş yerlerinde personel grupları arasında ki çalışma saatleri dengesizliği hem çalışanları rahatsız etmektedir hem de fazla çalışan bir personelin performansı düşmekte ve çalışma isteğini kaybetmektedir. Otomatik geçiş takip sistemi ile birçok alanda fayda sağlayıp bu iki grup alanda denge sağlanıp daha verimli bir çalışma ortamı sağlana bilinir. Bir yandan çalışma saatlerine tam uyma bilinci yaratır. Kişinin fazla çalıştığının kayıt altına alındığını bilmesi çalışma isteğini artırarak daha verimli çalışması sebep olur. Kurumsal kimlik kazanmak isteyen bütün firmaların personel takip adına bu sistemi kurmaları tavsiye edilirken gerek yazılımsal gerekse ekipman kalitesi ile Antalya Otomatik Geçiş Sistemleri firmaları arasında öne çıkmış biz ile çalışmaları en mantıklı karar olacaktır. Kaliteli personel markları ve geçiş için kurulan sistemin kalitesi ile uzun yıllar size hizmet verecek bir sistem almış olursunuz.