antalya-ogs-sistemleri_120_1518594430.jpg

Antalya OGS Sistemleri

Antalya OGS Sistemleri

 Otomatik Geçiş Sistemleri olarak da tanım gören OGS, siteler, alışveriş merkezleri, rezidanslar, ev ve işyerleri açısından geliştirilmiş üst düzey kontrol sistemidir. Site giriş çıkışlarda, otoparklarda firma otoparkında güvenli giriş çıkışların kusursuz bir biçimde sağlanması açısından geliştirilmiş olan güvenlik amaçlı Antalya OGS sistemleri güvenlik sistemleridir. Birçok özelliklere sahip olması sayesinde birçok avantajlar sunan otomatik geçiş sistemleri, bu sayede en fazla tercih edilen güvenlik amaçlı kontrol sistemleridir. Ayrıca, kaliteli ve güvenilir olması sayesinde uzun yıllar boyunca güvenle kullanılabilen otomatik geçiş sistemleri, bu sayede kullanıcıların yüksek ve ek masraflar yapmaması açısından önem taşımaktadır.

Otomatik Geçiş Sistemleri Sağladığı Başlıca Avantajlar İse Şunlardır;

  • Düşük Maliyetli Olması
  • Otomatik geçiş sistemleri, birçok güvenlik kontrol sistemlerine oranla daha düşük maliyetlidir. Bu sayede Antalya OGS sistemleri daha çok tercih edilmektedir.
  • Seri Bir Biçimde Veri Transferi Sağlaması
  • Otomatik geçiş sistemleri başlıca avantajlarından biri de yüzde yüz tutarlı düzeyde ve oldukça seri bir biçimde veri transferi sağlamasıdır.
  • Olumsuz Hava Şartlarından Etkilenmez
  • Birçok güvenlik kontrol sistemlerinin aksine otomatik geçiş sistemleri Antalya OGS sistemleri yağmur, kar, dolu, tipi ve hatta sel gibi doğal afetlerden ve olumsuz hava şartlarından olumsuz etkilenmemektedir. Maksimum düzeyde malzemelerden üretilmesi sayesinde otomatik geçiş sistemleri bu sayede en olumsuz ortamlarda da dayanıklılığını uzun yıllar boyunca sürdürmektedir.
  • Diğer Bariyer Sistemleri İle Uyum İçerisinde Olması
  • Otomatik geçiş sistemleri sağladığı başlıca avantajlardan biri de, mevcut bariyer sistemleri ile de problemsiz bir şekilde uyum içerisinde bulunmasıdır. Bu sayede, otomatik geçiş sistemleri Antalya OGS sistemleri dilediğiniz herhangi bir bariyer sistemi ile birlikte kullanabilmektesiniz.
  • Bilgisayarlı Sisteme Sahip Olması
  • Otomatik geçiş sistemleri başlıca avantajlarından biri de, bilgisayarlı araç tanımlama ve kapı kontrolüne sahip olmasıdır. Bu sayede, otomatik güvenlik sistemleri Antalya OGS sistemleri ile oturduğunuz yerden sistemde yer alan bilgisayar sistemi üzerinden araç tanımlamasını yapabilir ve kapı kontrolü sağlayabilmektesiniz.
  • Araç Sayısına Kota Konulmasını Sağlaması

 Otomatik geçiş sistemleri sayesinde mevcut otopark içerisinde araç sayısına kota konulması da sağlanabilmektedir. Bu sayede, otomatik geçiş sistemleri Antalya OGS sistemleri yoğun olarak ilgi görmektedir.

 Bina veya işyerinizin araç geçişlerini ve yapı güvenliğinin sağlanması açısından otomatik geçiş sistemlerinden faydalanabilmektesiniz.