antalya-apartman-gorusme-sistemleri_673_1519111122.jpg

Antalya Apartman Görüşme Sistemleri

Antalya Apartman Görüşme Sistemleri
 
Teknolojinin hızla gelişmesi ile birlikte apartmanlarda Antalya apartman görüşme sistemleri tercih edilmektedir. Rezidanslarda, çok katlı apartmanlarda kullanılan ve birçok özelliklere sahip olan apartman görüşme sistemleri sayesinde gerek can güvenliği ve gerekse de mal güvenliği maksimum düzeyde sağlanmakta ve bu sebeple de, apartman görüşme sistemleri güvenlik uzmanları tarafından da en çok tavsiye edilen apartman güvenlik sistemleri arasında bulunmaktadır.

Apartman Görüşme Sistemleri Özellikleri İse Şunlardır;

- Geniş Hizmet Ağına Sahip Olması

- Geniş bir hizmet ağına sahip olan Antalya apartman görüşme sistemleri bu sayede tek bir daireden 160 daireye modüler kapasiteye sahiptir. Ayrıca, çoklu bloklardan meydana gelen sitelerde kullanıma son derece uygundur.

- Görüntülü Ve Görüntüsüz Telefon Bağlayabilmesi

- Apartman görüşme sistemleri özelliklerinden biri de, tüm dairelere görüntülü ve görüntüsüz telefon bağlayabilme özelliğine sahip olmasıdır. Bu sayede, kullanıcıların tercihi doğrultusunda apartman sakinleri arasında görüntülü ve görüntüsüz telefon bağlayabilmektedir.

Akü Sistemine Sahip Olması

- Başlıca özelliklerinden biri de elektriklerin gitmesi durumunda akülü sistemle aktif olan Antalya apartman görüşme sistemi bu sayede elektrik kesintilerinde dahi apartmanların iç ve dış güvenliğini kusursuz olarak sağlamaktadır.

- Aynı zamanda anahtarsız dış kapıyı da açabilme özelliğine sahip olan apartman görüşme sistemleri, bu sayede daire sahiplerine daha pratik bir yoldan apartman dış kapısı açması sağlamaktadır.

Kullanıcıların Birbiri İle Gizlice Konuşması Ve Konferans Yapabilmesi Özelliğine Sahip Olması

- Apartman görüşme sistemleri özelliklerinden biri de, kullanıcıların birbiri ile gizli olarak görüşme sağlaması ve hatta konferans yapabilmesine olanak sağlamasıdır. Bu özellikle ile birlikte, kullanıcılarına kapı haricinde hiçbir apartman dairesinin aramamasına olanak tanımamaktadır.

Çalar Saat İşlevine Sahip Olması

 Apartman görüşme sistemleri özelliklerinden biri de, sahip olduğu özel kapı telefonu teknolojisi sayesinde kullanıcılarına uyandırma servisi hizmeti sunmasıdır. Bu sayede, sabah işe gitme konusunda evin çalar saati yerine apartman görüşme sistemleri çalar saat görevi üstlenmektedir.

 derece kaliteli ve güvenilir apartman güvenlik sistemleri olan Antalya apartman görüşme sistemleri sayesinde apartmanınızın tüm güvenliğini sağlayabilir ve apartman görüntülü sistemler sayesinde apartmanınızın çok daha görkemli ve göze hitap edebilen bir görünüme sahip olmasını sağlayabilmektesiniz.