1519715933-antalya-plaka-okuyan-kamera_525_1519715933.jpg

Antalya Plaka Okuyan Kamera

     Antalya Plaka Okuyan Kamera

Birçok özellikleri sayesinde sıradan kamera sistemlerinden farklı olan Antalya plaka okuyan kamera sistemleri, toplu konutlarda, otoparklarda, akaryakıt istasyonlarında ve daha birçok alanlarda tercih edilmektedir. Özel kamera sistemleri olması sayesinde özel olarak üretimi sağlanan plaka okuyan kamera sistemleri, ayrıca özel olması sayesinde diğer kamera sistemlerine oranla biraz daha yüksek fiyat tarifesi üzerinden satışa sunulmaktadır.

Plaka Okuyan Kamera Nedir?

Araç plaka ve yüz tanıma özelliğine sahip olan plaka okuyan kamera, yüksek çözünürlük özelliğine sahip olan, uzak mesafeyi zoom yaparak yakın bir konuma dönüştüren, özel amaçlı ve özel olarak üretilen kamera sistemidir. Bu sayede, araç plaka numaralarının kolayca okunması açısından tasarlanan plaka okuyan kamera sistemleri, olası olumsuz durumlar sonucunda araç plaka numarasını kaydederek aracın ve araç sürücüsünün yüz profil bilgilerini kusursuzca elde etmektedir.

Plaka Okuyan Kamera Özellikleri İse Şunlardır;

Gece Ve Gündüz Saatlerinde Araç Plaka Okuma Hizmeti Sunması

İsminden de anlaşılacağı üzere Antalya plaka okuyan kamera sistemleri, diğer kamera sistemlerinden farklı olarak yalnızca gündüz saatlerinde değil, gece saatlerinde de sorunsuz bir biçimde araç plaka numarasını okuyabilmektedir.

Olumsuz Hava Şartlarından Etkilenmez

Özel olarak üretilen araç plaka okuyan kameraların başlıca özelliklerinden biri de, kaliteli malzemelerden üretilmesi sayesinde gündüz ve gece saatlerinde kar, yağmur, dolu, tipi, rüzgar gibi olumsuz havaş şartlarına karşı maksimum düzeyde dayanıklılık göstermesi ve olumsuz yönde etkilenmemesidir. Bu sayede, araç plaka okuyan kamera sistemlerini uzun yıllar güvenle kullanabilmektesiniz.

Işık Kaynağını Kapatma Özelliğine Sahip Olması

Kaliteli araç plakası okuyan Antalya plaka okuyan kamera sistemlerinin başlıca özelliklerinden biri de, araç farları yandığında ışık kaynağı kapatma özelliğini aktif etmesi ve bu sayede gece saatlerinde dahi araç plaka numarasını kolayca okuyabilmesidir.

Plaka Okuyan Kamera Nereden Ve Nasıl Satın Alınmaktadır?

Konutunuza veya işyerinize Antalya plaka okuyan kamera satın almak istediğinizde, plaka okuyan kamera özel üretimi yapan firmalar ile veya firmaların resmi web sitesi üzerinden iletişime geçerek plaka okuyan kamera sistemi siparişinde bulunabilir ve ödemenizi tercihiniz doğrultusunda kredi kartınız üzerinden veya nakit olarak yapabilmektesiniz.