vandal-dome-kameralar_99_1525689906.jpg

Vandal Dome Kameralar

  Vandal Dome Kameralar
Birçok özellikleri sayesinde en fazla tercih edilen görüntülü güvenlik sistemleri arasında yer alan ve internet dünyası üzerinden uygun fiyat tarifesi üzerinden Antalya kamera sistemleri web sitesi üzerinden satışa sunulan Vandal Dome kameralar, ekonomik yapısı ve maksimum düzeyli görüntülü teknolojisi sayesinde ayrıca güvenlik uzmanları tarafından da tavsiye edilen güvenlik sistemleri listesinde yer almaktadır.

Vandal Dome Kameralar Özellikleri Şunlardır;

Oldukça Şık Ve Estetikli Bir Görünüme Sahiptir;
Birçok ev ve işyerinde rastlayabildiğimiz vandal dome kameraların başlıca özelliklerinden biri, oldukça şık ve estetikli bir görünüme sahip olmasıdır. Bu sayede montajlandığı alan ile kusursuz bir bütünlük sunan vandal dome kameralar, yalnızca bu özelliği sayesinde dahi yoğun bir şekilde ilgi görmektedir.

Kızılötesi Gece Görüşü Özelliğine Sahiptir;
Vandal dome kameraların özelliklerinden biri de, kızılötesi gece görüşü özelliğine sahip olması ve bu sayede karanlık ortamda dahi kusursuz bir şekilde güvenlik hizmeti sunabilmesidir.

Maksimum Dayanılılık Göstermektedir;
Kaliteli malzemeden üretilmesi sayesinde vandal dome görüntülü güvenlik sistemi, saldırı gibi olumsuz durumlar karşısında dahi maksimum düzeyde dayanıklılık göstermektedir. Bu sayede, ev ve işyerinizin güvenliği açısından vandal dome kameraları güvenle ve uzun ömürlü olarak kullanabilmektesiniz.

Zoom Özelliğine Sahiptir;
Vandal dome kameraların başlıca özelliklerinden biri de, yakınlaştırma yani zoom özelliğine sahip olmasıdır. Bu sayede, uzak mesafelerdeki görüntüleri dahi yakınlaştırarak daha net ve pürüzsüz bir şekilde görebilmektesiniz.

360 Derece Kusursuz Dönüş Özelliğine Sahiptir;
Vandal dome kameraların başlıca özelliklerinden biri de, otomatikmen 360 derecelik dönüş yapabilme özelliğine sahip olmasıdır. Bu sayede, birçok görüntülü güvenlik sistemlerinden farklı olarak tüm çevresini kusursuz bir şekilde görüntüleme özelliği sunmaktadır.

Kolay Kurulum Özelliğine Sahiptir;
Vandal doma kameraların başlıca özelliklerinden biri de oldukça kolay bir kullanım tarzına sahip olmasıdır. Bu sayede, vandal dome kameraları tercihiniz doğrultusunda ev ve işyerinizin duvar veya tavan bölümüne kolayca monte edebilmektesiniz.

En iyi görüntülü kamera sistemleri olan vandal dome kameralar ve fiyat tarifeleri hakkında bilgiler almak ve vandal dome kamera siparişinde bulunmak istediğinizde profesyonel Antalya kamera sistemleri web sitesini ziyaret etmeniz yeterlidir.